اگه سالاد سزار دوست داری و میخوای رستورانیش‌ خودت تو خونه درست کنی حتما این دستور رو امتحان که مزه ش از مدل رستورانی هم بهتره😍 به همراه یه رول مرغ سوخاری پنیری جذاب و خوشمزه

مواد لازم:
‌برای رول مرغ سوخاری پنیری:
سینه مرغ + سس خردل + نمک، فلفل سیاه و پودر سیر
پودر سوخاری پولکی مثل پانکو
تخم مرغ + کمی نمک و فلفل برای سوخاری کردن مرغ
آرد سفید برای سوخاری کردن مرغ
پنیر پیتزا
پنیر ورقه ای گودا به دلخواه
نان تست ۵ عدد + ۵ ق غ روغن زیتون + ۵ حبه درشت سیر رنده یا ریز شده
پنیر پارمسان
نصف کاهو (قسمت های داخلی و روشن تر)
گوجه گیلاسی برای تزیین به دلخواه

‌برای سس سزار:
سس مایونز ۳ ق غ
سس خردل ۱ ق غ
ماست همزده پرچرب ۳ ق غ
آب نصف یک عدد لیمو ترش
سیر رنده یا ریز شده ۲ حبه درشت
روغن زیتون ۲ ق غ
پنیر پارمسان ۴-۵ ق غ
سرکه بالزامیک ۲ ق غ
نمک و فلفل سیاه

برای سس سزار رسپی های مختلفی وجود داره که به نظرم این رسپی با سلیقه بیشتر افراد جوره، موادش در دسترس‌تره و فوق العاده خوشمزه ست.
مثلا تو یه رسپی سس ورسترشر (ورسترشایر) داره، ماهی آنچوی و زرده تخم مرغ خام، که دسترسی بهش یکم سخته یا خیلیا دوست ندارن، اما این سسی که گذاشتم عین سس های رستورانی میشه و‌ موادشم در دسترس تره
توضیحات کامل روی کلیپ گفته شده، لطفا با صدا ببینید
سالاد سزار رو با مرغ گریل شده بیشتر دوست داری یا مرغ سوخاری؟

‌ویدئو از sama.diy