سالاد اندونزی یکی از پرطرفدار‌ترین و خوشمزه ترین سالاد‌هاست 😍
تو این ویدئو بهت یاد میدم چجوری این سالاد خوشمزه و آسون رو درست کنی 👌🏻
.
‎مواد لازم:
‎کلم سفید نصف عدد
‎کلم بنفش نصف عدد
‎هویج ۳ عدد متوسط
‎خیارشور ۴ عدد متوسط
‎ژامبون ارگانیک ۱۰۰ گرم
‎نخود فرنگی به میزان دلخواه
‎ذرت به میزان دلخواه
.
🌱
‎برای سس:
‎سس مایونز به مقدار دلخواه
‎ماست به میزان دلخواه ( کمتر از سس باشه که طعمش غالب نشه)
‎لیمو ترش تازه ( نصف عدد) یا آبلیمو
‎نمک،فلفل قرمز، فلفل سیاه به مقدار لازم.
‎۱. سفید و کلم بنفش رو با رنده آلمانی یا با پوست‌کن ( اگه نداشتین با کارد به صورت نوارهای ریز برش بزنین)
۲.هویج رو با رنده درشت رنده کنین که تو سالاد آب نندازه.
حالا کلم سفید، کلم بنفش، هویج، نخود فرنگی بخارپز شده، ذرت بخار پز شده، ژامبون خرد شده و خیارشور نگینی خرد شده رو با هم میخلوط میکنیم.
۳. برای سس هم از ترکیب سس مایونز، ماست، لیمو ترش ( یا آبلیمو)، سرکه، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز استفاده میکنیم؛ همه رو مخلوط میکنیم و به سالاد اضافه میکنیم و نوش جونتون 😊❤️
بچه ها هر کدوم از ترکیبات سالاد مول نخود فرنگی یا ذرت یا … رو دوس نداشتین، قابل حذفه ✅
بعضیا به سالاد اندونزی کشمش هم میزنن ولی من چون دوس ندارم اضافه نکردم ✅
میزان سس هم به ذائقه‌ی خودتون بستگی داره؛ اگه دوس دارین پرسس باشه، از میزان ماست کم کنین و اگه دوس دارین رژیمی تر باشه از میزان سس کم کنین و به میزان ماست اضافه کنین.✅

منبع: @fatimaa_food