برای این‌که بفهمیم سبزی خشک و ادویه‌های‌مان چه زمانی خراب شده‌اند، به این موارد دقت کنید.
 

ادویه و سبزی خشک هم می‌میرند!
بسیاری از خانم‌ها برای افزایش ماندگاری سبزیجات، آنها را خشک کرده و از این سبزیجات در پخت غذاهای‌مان استفاده می‌کنیم. اما برخی از ما گمان می‌کنیم که از سبزیجات خشک و ادویه‌جات می‌توان برای سال‌های طولانی استفاده کرد و تاریخ انقضا‌ندارد. توجه داشته باشید که همانند مواد غذایی دیگر در نگهداری سبزی خشک و ادویه‌ها نیز باید دقت کنید، زیرا خشک بودن آنها دلیل بر مادام‌العمر بودن‌شان‌نیست.طول عمر ادویه‌جات و گیاهان خشک شده به نوع آماده‌سازی و نحوه نگهداری‌ آنها بستگی دارد.ادویه‌جات کامل مانند چوب میخک و دارچین را می‌توانید چهار تا پنج سال نگهداری کنید حتی فلفل کامل را می‌توانید حدود پنج تا شش سال نگه دارید.ادویه‌جات خرد شده و تبدیل به پودر مانند جوز هندی، دارچین، زیره سبز و کاری را نیز می‌توانید دو تا سه سال نگه دارید.اگر گیاهان و سبزیجات به شکل طبیعی خشک شوند، سه تا چهارسال می‌توان از آنها استفاده کرد اما اگر خرد شده باشند دو تا سه سال دوام دارند.
 

طول عمر دانه‌ها
می‌‌توان در مکان مناسب دانه‌هایی مانند رازیانه را تا چهار سال نگهداری کرد.دانه خشخاش و کنجد پس از گذشت دو سال خراب می‌شوند و باید آنها را دور بیندازید.
 
طول عمر عصاره‌ها
عصاره‌هایی مانند نعنا را می‌توانید تا چهار سال سالم نگه دارید . عصاره خالص وانیل را به‌دلیل محتوای بالای الکلش می‌توانید فقط تا یک سال سالم نگه‌دارید.
 
چگونه بفهمیم ادویه‌ها و سبزیجات خشک قدیمی شده‌اند؟
سبزیجات خشک و ادویه‌جات پس از مدتی، طعم‌شان را از دست خواهند داد پس دلیلی ندارد که از آنها در غذا استفاده کرد. برای این‌که بفهمید چه موقع دیگر نباید از ادویه‌جات استفاده کنید : مقداری ادویه در کف دست‌تان بریزید و با انگشت مالش دهید تا روغن‌های درون آن فعال شود، سپس آن را بو کنید، اگر بوی خاصی نداشت ادویه را دور بریزید.