تقریبا ۱۰ سال قبل از یک مطبخ توی جزیره کیش یک غذا گرفتم که به اسم تهچین بود. ولی با تهچین هایی که توی تهران می خوردیم کاملا متفاوت بود چون به جای لای میانی که همیشه مرغ یا گوشت می زاریم اون ها یه مدل سبزی گزاشته بودن. به قدری خوشمزه بود که مزش ده ساله زیر دندومه و امروز موفق شدم همون مزه رو دوباره بسازم. اون ته انداز هم خودم بهش اضافه کردم و بی نهایت خوشمزش کرد. امیدوارم که شما هم مثل من لذت ببرید

مواد لازم

تمبر هندی: ۲۵۰ گرم
پیاز متوسط: ۱ عدد
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
سیر: ۴ حبه
فلفل قرمز: ۱ قاشق چایخوری
گشنیز: ۲ مشت بزرگ
شمبلیله: نصف قاشق غذاخوری به صورت خشک
برنج: ۲ پیمانه
ماهی ساردین یا کیلکا: ۵۰۰ گرم
آرد ذرت: نصف پیمانه
آرد گندم: نصف پیمانه
زرده تخم مرغ: ۱ تا ۲ عدد
ماست: یک قاشق غذاخوری
روغن
زعفران: به مقدار لازم

منبع: meraj.hobbies