در اینجا با طرز تهیه موهیتو و سکنجبین و شربت گل پنیرک را با هم مرور می کنیم

شکر ۴ لیوان
سرکه سفید ۲/۳ لیوان
آب ۳/۴ لیوان + ۳/۴ لیوان
👈به ازای هر ۲ لیوان شکر ۳/۴ لیوان آب لازم است👉
زعفران به مقدار لازم
نعناع ۳۰۰ گرم یا یک دسته بزرگ (تو فیلم مشخصه)

شکر+آب را داخل قابلمه بریزید و روی شعله ملایم قرار دهید تا شکر کاملا حل شود، سپس زعفران را اضافه کنید و صبر کنید تا شهد بجوشد و به قوام بیاید(۱۰دقیقه)
دور قابلمه را با قلموی مرطوب پاک کنید تا شکر باقی نماند (برای جلوگیری از شکرک زدن)
بعد از ۱۰ دقیقه سرکه و نعناع را اضافه کنید و مجدد ۱۰ دقیقه دیگر بجوشد تا طعم نعناع خارج شود.
زیر شعله را خاموش کنید و اجازه دهید نعناع حداقل به مدت ۲ ساعت در سکنجبین بماند تا طعم آن کاملا خارج شود .
بعد از آن سکنجبین را از صافی یا الک رد کنید و در ظرف دردار نگهداری کنید(هم میتونید در یخچال و هم در جای خنک خارج از یخچال نگهداری کنید)
سکنجبین را میتونید برای مدت طولانی (۱سال یا بیشتر) نگهدارید.
مقدار زعفران بسته به ذایٔقه شما دارد من مقدار خیلی کمی زدم(از رنگ شربتتون متوجه میشید)خیلی زرد نشه.
اگه دوست داشتین میتونین مقدار سرکه را کمتر یا بیشتر کنید.
اگه سکنجبین غلیظتری خواستین مقدار آب را کمی کمتر کنید و اگه سکنجبین رقیق تری دوست داشتین مقدار آب را بیشتر کنید.
سکنجبین اگه خیلی غلیظ باشه شکرک میزنه.

—برای درست کردن شربت سکنجبین خیار ، چند تکه یخ+۱/۶لیوان سکنجبین را داخل لیوان بریزید و نصف خیار رنده شده یا ورقه شده و چند برگ نعناع در صورت دلخواه بهش اضافه کنید و بقیه لیوان را با آب خنک پر کنید.
—میتونین سکنجبین را با تخم شربتی ، گل پنیرک ، خاکشیر یا زعفران شربت درست کنید(با همشون عالی میشه)
—گل پنیرک را حتما با آب یخ به مدت ۱۵ دقیقه خیس کنید تا رنگ آن کاملا خارج شود،سپس از صافی رد کنید.
—اگر به گل پنیرک آبلیمو بزنید رنگ آن صورتی و اگر زعفران بزنید رنگ آن سبز میشود.
میتونید شربت طبیعی با رنگ های متفاوت و زیبا داشته باشید.
—برای موهیتو آب یک عدد لیمو شیرازی را بگیرید ، آب لیمو را با چند تکه یخ داخل لیوان بریزید.
۱۵-۲۰ عدد برگ نعناع تازه را بکوبید تا طعم آن خارج شود سپس داخل لیوان بریزید و لیوان را با سپرایت یا آب پر کنید.

ویدئو از vanillaa_cooking