این سوپ قارچ و خامه یکی از خوشمزه ترین و معروفترین سوپهای بین المللیِ و تو همه جای دنیا کلی طرفدار داره، تازه به راحتی و خیلی سریع هم تو خونه میتونید درست کنید و تبدیل به یه پیش غذای لذیذ میشه😋
مواد لازم👇
قارچ: ۴۰۰ گرم
پیاز متوسط: ۱عدد
سیر: ۳حبه
هویج: ۱عدد کوچک
آرد: ۳ق.غ
عصاره مرغ: ۲عدد(یا آب مرغ)
آب داغ: دو ونیم لیوان
شیر: ۲لیوان
خامه صبحانه: ۲۰۰گرم
کره: ۳۰گرم
جعفری خوردشده: ۲ق.غ
روغن: مقدار لازم
نمک،فلفل سیاه و آویشن: به مقدار دلخواه.
پیازمونو خیلی ریز خورد میکنیم و تو مخلوط روغنو کره تفت میدیم وقتی سبک و شیشه ای شد سیر رنده شده رو اضافه میکنیم و خیلی کم تفت میدیم تا عطرش آزاد شه بعد قارچامونو که از وسط نصف کردیم و بطورت ورقه ای خورد کردیمو اضافه میکنیم و همراه یه قاشق آب لیموترش و ادویه ها تفت میدیم.هویجو همراه آرد به مواد اضافه میکنیم و در حدی که بوی خامیه آرد گرفته بشه تفتشون میدیم.
دوتا قرص مرغو با آب داغ مخلوط میکنیمو به مواد اضافه میکنیم خوب هم میزنیم تا آرد کاملا باز بشه بعد خامه رو با شیر رقیق میکنیمو به سوپ اضافه میکنیم مرتب هم میزنیم تا به نقطه جوش برسه و شیرو خامه نبره.در قابلمه رو نیمه باز میذاریم و نیم ساعت زمان میدیم تا با حرارت کم بپزه و جابیفته، ۵دقیقه آخر جعفری تازه رو اضافه میکنیمو سوپ خوش عطرو خوشمزمونم به همین راحتی آماده میشه.
بعد از سرو روشو با مقداری پولبیبر(پرک فلفل قرمز) جعفری و برش لیمو تزئین میکنیم😍
نوش جان❤
منبع: @ashpazi.foodspy