پاستا مرغ و اسفناج یکی از پاستا های بسیار خوشمزه و ساده هستند که می توانید به راحتی با اسفناج و سینه مرغ تهیه کنید. این پاستا به دلیل استفاده از اسفناج بسیار مقوی و راحت می باشد. شما می توانید این پاستا را با قارچ و خامه و نیز تهیه کنید. پاستا مرغ و اسفناج را می توانید به روش ایرانی دم بگذارید و یا می توانید پاستا را بعد از جوشیدن داخل سس پاستا بریزید و هم بزنید تا پاستا نرم شود. اسفناج یکی از گیاهان یک ساله است که دارای ساقه و برگ های لطیفی می باشد و شما می توانید با افزودن اسفناج به این پاستا از خواص خوب آن نیز بهرمند شوید. اسفناج اهن بسیار بالایی دارد و کسانی که کم خونی دارند گزینه خوبی برای آن ها می باشند که در رژیم غذایی خود مقدار بیشتری از اسفناج استفاده کنند.

مواد لازم برای تهیه پاستا مرغ و اسفناج
فیله مرغ ۵ عدد یا سینه مرغ ۱ عدد
پاستا ۱/۲ بسته
سیر ۳ حبه
خامه ۳ ق غذا خوری
پنیر پارمسان ۴ ق غذ اخوری
قارچ به دلخواه ۱۰ عدد
نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، آویشن، پاپریکا به مقدار لازم

طرز تهیه پاستا مرغ و اسفناج خوشمزه و مقوی با خامه
مرحله اول: آماده سازی مرغ
فیله مرغ را به صورت نواری برش بزنید و یا سینه مرغ را بدون استخوان کنید و به اندازه و شکل دلخواه برش بزنید. اسفناج را پاک کنید و بشورید و داخل آبکش قرار دهید و بگذارید تا آب اضافی اسفناج خارج شود. اسفناج را روی تخته کار قرار دهید و با چاقو خرد کنید.

مرحله دوم: تفت دادن مرغ
داخل تابه کمی روغن ریخته و سینه مرغ خرد شده را به همراه ادویه ها و سیر پوره شده اضافه کنید و هم بزنید تا مرغ تغییر رنگ دهد و خوب پخته شود. در همین حین داخل یک قابلمه مقداری آب و نمک ریخته و صبر کنید تا به جوش بیاید و قل بزند.

مرحله سوم: پخت پاستا
پاستا را به آب در حال جوش اضافه کنید و مقداری از آب پاستا را به مرغ اضافه کنید و هم بزنید. حالا نوبت اضافه کردن اسفناج به مرغ می باشد. اسفناج را با حرارت بالا به همراه مرغ و کمی آب پاستا تفت دهید تا آب اضافه اسفناج تبخیر شود و در ادامه قارچ های اسلایس شده را به اسفناج و مرغ اضافه کنید و تفت دهید تا قارچ نرم شود.

مرحله چهارم: تهیه پاستا مرغ و اسفناج
پاستا را بعد از نرم شدن آبکش کنید. خامه را به مواد مرغ اضافه کنید و هم بزنید و بعد پاستا را اضافه کنید و هم بزنید تا سس به خورد پاستا برود. پاستا مرغ و اسفناج ما حاضر است آن را داخل بشقاب سرو ریخته و با کمی پنیر پارمزان و گوجه گیلاسی تزیین کنید. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه پاستا مرغ و اسفناج خوشمزه و ساده بدون شیر
بهتر است از پاستا پنه برای تهیه این غذا استفاده کنید.
زمان جوشاندن پاستا را حتما از روی نوشته بسته بندی انجام دهید.
افزودن سیر دلخواه است.