سیب زمینی شکم پر یکی از انواع غذاهای مدرن و فست فودی است که در آن شکم سیب زمینی را با مواد پخته شده و پنیر پیتزا پر میکنند.
امروز فست فودها در تمام دنیا جایگاه ویژهای دارند، به طوری که ذائقه بسیاری از مردم از غذاهای سنتی به سمت غذاهای مدرن و یا به اصطلاح فست فود میل پیدا کرده است.
ویژگی مهم فست فودها صرفنظر از طعم دلچسبی که دارند، مدت زمان کوتاهی است که صرف آماده کردن آنها میشود. سیب زمینی شکم پر یکی از انواع غذاهای مدرن و امروزی است که پایه آن سیب زمینی است و شکم آن را با موادی مثل مرغ، سبزیجات و پنیر پیتزا پر میکنند.
این غذا علاوه بر اینکه بسیار خوشمزه است، ظاهر زیبایی هم دارد و به همین دلیل برای پذیرایی در مهمانی و جشنها انتخاب مناسبی است. در ادامه این مطلب طرز تهیه سیب زمینی شکم پر را میخوانید.
مواد لازم برای تهیه سیب زمینی شکم پر
سیب زمینی متوسط: ۵ عدد
پیاز: ۲ عدد
سیر: ۱ حبه
قارچ: ۱۰ عدد
سینه مرغ: ۱ عدد
فلفل دلمهای: ۱ عدد
پنیر پیتزا: به میزان لازم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر آویشن: به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه سس
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چایخوری
شکر: ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه سیب زمینی شکم پر
۱ ـ برای شروع کار سیب زمینیها را خوب بشویید و پوست بگیرید؛ سپس با نوک یک چاقوی تیز روی سطح سیب زمینی یک بیضی بکشید و دور تا دور آن را با چاقو ببرید. قسمت بریده شده را جدا کنید؛ سپس با یک قاشق مرباخوری جای بریده شده را بتراشید تا خالی شود، طوری که داخل شکم سیب زمینی یک حفره توخالی به وجود بیاید.
۲ ـ کمی روغن داخل ماهیتابه بریزید و سیب زمینیها را توی روغن داغ بگذارید تا یک سمت آنها کمی سرخ شود؛ سپس سیب زمینی را برگردانید تا سمت دیگرش هم کمی طلایی شود. سیب زمینیهای سرخ شده را روی دستمال بگذارید تا روغن اضافه آن کشیده شود.
۳ ـ پیاز را خرد کنید و داخل ماهی تابه بریزید و کمی روغن اضافه کنید تا پیاز تفت بخورد. سینه مرغ را خرد کنید و داخل پیاز بریزید و کمی تفت بدهید تا رنگ مرغ تغییر کند؛ سپس سیر رنده شده را همراه با نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مرغ و پیاز اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه با هم تفت بخورند.
۴ ـ فلفل دلمهای و قارچ را به صورت نگینی خرد کنید و به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید. چند ثانیه همه مواد را با هم تفت بدهید؛ سپس در ماهیتابه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا قارچ آب بیندازد و مواد با آب قارچ بپزد.
۵ ـ وقتی مواد آماده شد، سیب زمینیهای سرخ شده را روی یک سینی بچینید و شکم آنها را با مایه آماده شده پر کنید؛ سپس سیب زمینیهای شکم پر را داخل ماهیتابه بدون روغن بچینید و روی سیب زمینی پنیر پیتزا و پودر آویشن بریزید. در ماهی تابه را بگذارید و حرارت گاز را کم کنید تا پنیر کمی آب شود.
۶ ـ رب گوجه فرنگی را همراه با نمک، فلفل و شکر مخلوط کنید و یک لیوان آب جوش به آن اضافه کنید. حالا سس آماده را داخل ماهی تابه و دور سیب زمینیها بریزید. دوباره در ماهیتابه را بگذارید و نیم ساعت زمان بدهید تا سیب زمینی با سس بپزد و نرم شود؛ سپس سیب زمینیهای شکم پر آماده را داخل ظرف سرو بچینید. نوش جان کنید.