با این ترفند وقتی ماهی سرخ میکنید روغن اصلا نمیپاشه و نمیسوزه😋
ماهی فیله بدون پوست، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا، پودر سیر اضافه کنید و مخلوط کنید بزارید ۳۰ دقیقه استراحت کنه
۴ قاشق غذاخوری آرد، ۴ قاشق غذاخوری آرد رو ذرت مخلوط کنید
ماهی ها رو یکی یکی داخل مخلوط آرد بزنید
ماهی رو یکبار خیلی سریع داخل آب سرد بزنید، داخل روغن داغ سرخ کنید
میبینید که اصلا روغن نمیپاشه
دو طرفشو خوب سرخ کنید
بعد از اینکه سرخ شدن بزارید روی دستمال آشپزخانه تا روغن اضافش گرفته بشه
با هر سسی که دوست داشتید ماهی رو سرو کنید
این روشو هم برای ماهی هم مرغ میتونید استفاده کنید
نوش جان😍
منبع: @cook.mag