شیرینی لانکشایر کره ای یکی از شیرینی های مخصوص اعیاد است که از تردی و خوشمزگی در دهان آب می شود. اصل این شیرینی به مصر و خاورمیانه بر می گردد که ۴۵ دقیقه زمان برای آماده‌سازی اش لازم است.

مواد لازم برای تهیه شیرینی لانکشایر
کره بدون نمک ۱۱۵ گرم
پودر قند ۵۴ گرم
تخم مرغ۱ عدد
وانیل نصف قاشق چای خوری
نشاسته ذرت ۵۰ گرم
آرد سفید ۱۵۰ گرم
بکینگ پودر نصف قاشق چای خوری
مربا، نوتلا، آجیل خرد شده، پودر نارگیل و تافل  به دلخواه (برای تزئین)
 
طرز تهیه شیرینی لانکشایر
ابتدا در یک کاسه کره را با پودر قند هم بزنید تا کرم رنگ شود و پف کند.
در مرحله بعد؛ تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید، دوباره هم بزنید.
بعد؛ یک پیمانه آرد و نشاسته ذرت و بیکینگ پودر را الک کنید. (آرد باقی مانده را کنار بگذارید.)
و کم‌کم به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدستی به دست بیاید.
اگر حس کردید خمیرتان خیلی نرم است، ۴/۱ فنجان آرد باقی مانده را در چند مرحله با یک قاشق غذاخوری به موادتان اضافه کنید.
سپس؛ چندین خمیر کوچک بردارید و کف دستت تان گرد کنید و کمی فشار دهید تا از حالت توپی خارج شود؛ بعد آن ها را درونِ سینی فر که رویِ آن را چرب کرده اید یا از کاغذ روغنی استفاده کرده اید؛ بچینید و در طبقه وسط فر بگذارید.
اجازه دهید به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزد. فقط یادتان باشد قسمت زیرین کوکی ها باید کمی قهوه ای شوند؛ اما رویشان کم رنگ باشند. در نهایت بگذارید تا به مدت ۵ دقیقه روی سینی فر خنک شوند؛ سپس هر دو عدد کوکی را با مربا یا شکلات نوتلا دلخواه تان به هم بچسبانید. آنها را در آجیل های خرد شده، پودر نارگیل یا تافل ها بغلتانید و بعد میل کنید.

توجه
نکته ۱:وسوسه نشوید که آرد بیشتری اضافه کنید. اگر هنوز حس می‌کنید خمیرتان خیلی نرم است آن را به مدت ۲۰ دقیقه درونِ یخچال قرار دهید. نکته ۲:بهتر است کوکی ها حدودا ۱۱ تا ۱۲ گرم شوند.
نکته ۲:کوکی ها را درست قبل از سرو به هم بچسبانید؛ زیرا ممکن است که مایع چسبناک بینشان بر اثر گرما شل شود.