مواد لازم:
🔸۳۵۰ گرم ارد
🔸 یک پیمانه نمک
🔸۱ قاشق چایخوری پودر خمیرمایه
🔸۱۵۰ گرم کره
🔸۱ زرده
🔸۱۷۰ گرم خامه ترش ⠀
یک پیمانه شکر
برای مواد داخلی️
🔸۲۰۰ گرم پنیر خامه ای
🔸۳۰ گرم کره
🔸۱۰۰ گرم شکر وانیلی
🔸۳ لیوان ارد
🔸۱ سفیده تخم مرغ
🔹کاکائو ⠀
آشپزی:
نمک، بکینگ پودر را به آرد اضافه کنید، مخلوط کنید. سپس کره سرد را اضافه کنید و خرد کنید. پس از اضافه کردن زرده و خامه ، و شکر خمیر را ورز دهید. ما به قسمت های مساوی تقسیم می کنیم ، من ۱۰ عدد دارم ، چونه ها رو تشکیل می دم، با سلفون می پوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه به یخچال می فرستیم. همه مواد برای فیلینگ را با هم مخلوط کرده و هم بزنید تا یکدست شود.
چونه ها رو پهن میکنیم و از مواد داخلش میریزیم و مثل تصویر جمعش میکنیم
روی هر موز به دست آمده، نوارهایی را تشکیل می دهیم و خمیر را با دستان خود فشار می دهیم. سپس روی این نوارها را با کاکائو رنگ می کنیم. موز را به مدت ۴۵ دقیقه به فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده است می فرستیم. بگذارید خنک شود و سرو کنید
منبع: @pluss_food