مواد لازم
ارد سفید ۱۴۰ گرم معادل یک لیوان دسته
کره ۱۰۰ گرم
پودر قند ۵۰ گرم تقریبا نصف کمتر لیوان
تخم مرغ ۲۵ گرم معادل نصف تخم مرغ
وانیل یک چهارم ق چ
به دلخواه رنگ خوراکی یا رنگ غذا مایع یا زعفران غلیظ یا یک ق م پودر کاکائو

این مقدار برای ۱۲ عدد رز هست
اگه شکوفه بزنید ۲۵ عدد میشه

ابتدا کره با پودرقند ۵ دقیقه هم بزنید بعد تخم مرغ داخل یک ظرف کوچک بشکنید با چنگال هم بزنید نصفش به مواد اضافه کنید ،بهمرا وانیل ،وبه دلخواه رنگ غذا اضافه کنید،چند دقیقه هم بزنید ،بعد ارد الک شده اضافه کنید با لیسک هم بزنید توی قیف با ماسوره بریزید،کف تابه یا سینی فر کاغذ پوستی بزارید ،رزت یا شکوفه بزنید 🌸🌸

برای داخل فر دمای ۱۷۰ درجه بمدت ۱۵ دقیقه
برای فر برقی دمای ۱۵۰ درجه بمدت ۱۵ دقیقه
برای تابه با شعله پخش کن روی حرارت ملایم ۱۵ دقیقه
از ماسوره 2d یا m1 استفاده کنید

وزن یک تخم مرغ متوسط ۶۰ گرم هست ،ما به نصفش احتیاج داریم

این شیرینی اسونترین هست تو نوع خودش ،بازم نکته ای یادم افتاد اضافه میکنم ،شما اگه سوالی داشتید بپرسید 😍

منتظر عکس هاتون هستم
پست سیو کنید تا گمش نکنید،برای دوستانتون هم بفرستید📧 ،با لایک  کامنت بهم انرژی بدید تا با اموزش های جذاب دیگه برگردم

ویدئو از fereshteh.n__