📍مواد لازم:
🍥پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای کم نمک ۱ بسته (۲۰۰ گرم)
🧁خامه صبحانه ۱ پاکت (۲۰۰ گرم)
🥄پودر قند ۳-۴ ق غ
🥄وانیل نوک ق چ (یا وانیل شکری نصف ق چ)
☕️قهوه فوری ۱ پاکت + ۱ لیوان آب جوش (قهوه بدون شکر باشه بهتره)
🍪بیسکوییت لیدی فینگر یا پتی بور
🥄پودر کاکائو به دلخواه
🍫شکلات تخته ای ۲۰۰ گرم
🔸شکلات رو حتما خوب به لبه های قالب بزنین که موقع خارج کردن نشکنه.
🔸اگه قالب سیلیکونی دارین میتونین استفاده کنین، نسبت به قالب پلاستیکی شکلات راحت تر ازش درمیاد.
🔸حتما ۲-۳ لایه شکلات بزنین، اگه قالبتون مثل من پلاستیکیه سری آخر حتما ۲-۳ دقیقه تو فریزر بذارین که راحت از قالب دربیاد.
🔸اگه بخاطر اختلاف دما از فریزر خارج کردین و ترک خورد دوباره روی ترک ها کمی شکلات بزنین.
🔸دور قالب به آرومی دست بکشین شکلات آزاد میشه و راحت ازش خارج میشه.
🔸این تیرامیسو رو داخل ظرف و بدون روکش شکلاتی هم میتونین درست کنین.
🔸بجای خامه صبحانه و پودر قند میتونین خامه قنادی رو فرم بدین و استفاده کنین.
🔸بیسکوییت لیدی فینگر رو از لوازم قنادی ها میتونین تهیه کنین.
نوش جان♥️
منبع: @sama.diy
صفر تا صد تهیه ترامیسوی قالبی
محصولات بخش فروشگاه