در ورژن اصلی رنگینک ارد گندم رو با روغن تفت میدن تا طلایی بشه بعد بهش پودر دارچین اضافه میکنن و میریزن روی خرماهایی که در ظرف چیده شدن و گرم یا سرد سرو میکنن😍😋
خب ،حالا برای تهیه ی رنگینک شور و شیرین شیک و مجلسی و برش خورده باید چکار کنیم ؟
_مواد لازم :
آرد گندم ……۱/۵ لیوان ، من نصف لیوانشو از آرد نخودچی زدم چون هم خوشمزه تر میشه هم خوشرنگتر
_کره …..صدگرم
_پودر شکر…… دو قاشق غذاخوری (پودر شکر اجبار نیست ولی من زدم )
_پودر هل ودارچین……. هر کدام یکسوم قاشق چایخوری ( من فقط پودر هل زدم)
_زعفران دم کرده و غلیظ…… یک قاشق چایخوری (به دلخواه، من نزدم)
_خرما …….حدود ۱۵۰ گرم
_گردو……. مقدارلازم
_پودر پسته یا نارگیل برای تزیین

نکات مهم
🔴اگر کره کم بریزید موقع برش خرد میشه
🔴 اگر رنگینک زیادی سرد باشه موقع برش لبه هاش خرد میشه و تمیز برش نمیخوره
🔴اگر بعد از مخلوط کردن مواد کمی خشک بود نگران نشید با هم زدن درست میشه و نرم میشه
🔴سایز قالب من ۱۲ در ۱۶ سانت هست
🔴رنگینک در دمای محیط که میمونه نرم میشه ولی شکل و فرمشو کاملا حفظ میکنه😍
مررسسی از همراهی تون عزیزان😘 نوش جان🌹