نان جیب دار
آرد : ۴۵۰ الی ۵۰۰ گرم
شیر : ۱۱۰ میلی لیتر
آب : ۱۱۰ میلی لیتر
روغن مایع : ۱۰ قاشق غذاخوری «یک سوم لیوان دسته دار فرانسوی»
شکر : ۸۰ گرم
نمک : ۱ قاشق مرباخوری
خمیر مایه فوری : ۱۰ گرم
تخم مرغ : ۱ عدد
اندازه ها برای دوستانی که ترازو در دسترس ندارند :
آرد : سه و نیم الی چهار لیوان «دسته دار فرانسوی»
روغن مایع : یک سوم لیوان
شکر : یک سوم لیوان
آب : نصف لیوان«ولرم»
شیر : نصف لیوان
خمیر مایه فوری : یک پاکت معادل یک قاشق غذاخوری
۱_شیر ،اب ،یک قاشق مرباخوری شکر وخمیر مایه فوری را هم زده ده دقیقه زمان دهید تا از سالم بودن خمیر مایه مطمئن شوید .
۲_سفیده تخم مرغ ،شکر ،روغن مایع ،نمک و سه لیوان ارد را به مخلوط خمیر مایه و اب اضافه کرده ورز دهید .
۳_در صورت نیاز ارد اضافه کرده و خمیر را به مدت ده دقیقه ورز دهید تا خمیر کاملا صاف و یکدست شود .
۴_خمیر را به مدت چهل دقیقه الی یکساعت استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود .
۵_خمیر را به نه یا دوازده قسمت مساوی تقسیم کرده ،چانه درست کنید ،روی چانه ها را پوشانیده ده دقیقه استراحت دهید.
۶_چانه ها را به قطر ده سانتی متر باز کنید و روی خمیر روغن مایع زده تا کرده دوباره روغن مایع بزنید و چهار لا کرده و داخل سینی فر بچینید ،و به مدت نیم ساعت الی چهل دقیقه استراحت دهید .
۷_فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا خوب گرم شود .
۸_نانها را در طبقه وسط فر گذاشته بمدت پانزده الی بیست دقیقه بپزید .اگر بالا و پایین فرتان همزمان روشن نمیشود ابتدا پایین فر را روشن کرده و دو سه دقیقه آخر بالای فر را روشن کنید تا روی نانهایتان طللایی شود.
🔴 ده دقیقه اول به هیچ عنوان در فر را باز نکنید .
از صفحه meryemcooking