کیک نارگیل و آناناس
تخم مرغ ۴ عدد
آرد۱۹۰ تا۲۰۰ گرم
شکر ۲۰۰ گرم
بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری
آب میوه آناناس ۴۰ گرم
شیر ۴۰ گرم
روغن ۲۰۰ گرم
پودر نارگیل ۴۰ گرم
وانیل یک چهارم ق چ
شکر +تخم مرغ+وانیل خوب هم بزنید تا کرمی و کشدار بشه (تقریبا ۴ تا پنج دقیقه بزنید)
بعدش روغن+شیر+آب آناناس+اضافه میکنیم در حد مخلوط شدن هم میزنیم
حالا پودر نارگیل اضافه بشه دوباره در حد مخلوط شدن هم بزنید
مرحله اخر آرد و بیکینگ پودری که یبار الک کردیمو تو دو تا سه مرحله به مایع اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مواد کیک یکدست بشه حالا بریزید داخل قالب کیکی که چرب شده ، ضربه بزنید تا هوای داخلش خالی بشه و بذارید داخل قابلمه
برای آماده سازی فر دستساز :
یک قابلمه بزرگو انتخاب کنید ،روحی یا استیل
از قابلمه لعاب دار استفاده نکنید بخاطر اینکه ممکنه لعابش خراب بشه بخاطر حرارت البته بستگی به جنس داره
بعدش از گرم شدن قابلمه تقریبا بیست دقیقه ،یدونه رینگ بذارید وسطش تا وقتی قالبو قرار میدید از کف قابلمه فاصله بگیره
اگر درب قابلمتون شیشه ای بود حتما با پارچه دم کنی روشو بپوشونید ،
بعد از قرار دادن قالب داخل قابلمه حرارت زیاد نباشه متوسط رو به پایین
تقریبا ۴۵ دقیقه تا یک ساعت زمان نیازه
با سیخ چوبی بعد از ۴۰ دقیقه تست کنید
درب قابلمه رو باز نکنید تا نیم ساعت اول .
بعد از سرد شدن کیکو با آبمیوه آناناس تر کردم و روشو پودر نارگیل ریختم
این مایع کیکو تو قالب دیگه هم میتونید بریزید
همه مواد حتما هم دمای محیط باشن
سایز قالبم ۱۸
اگرم تو فر میخوای درست کنی،
دمای فر گازی ۱۸۰
فر برقی ۱۶۰
مدت زمانشم نیم ساعت تا۴۵ دقیقه
حرارت از پایین
از صفحه صابر پارسیان