کش اومدن پنیر پیتزا دغدغه خیلی هاست. کلی روش درست و غلط هم داخل اینترنت برای کش دار شدن پنیر پیتزا توی اینترنت هست. ولی اساس کار بر اینه که اگر کیفیت پنیرتون معمولی رو به خوب باشه با فر کاملا داغ شده و حرارت غیر مستقیم بالا میتونید نون رو به سرعت بپزید، روی پنیر رو برشته کنید و مغز آب شده پنیر برای شما بسیار کشدار می شه. این کاری هست که توی رستوران ها با تنور های حرفه ای انجام می شه.

مواد لازم‌ برای پیتزا مرغ باربیکیو
آرد: ۳ پیمانه
آب ولرم: ۱ پیمانه
خمیر مایه فوری: ۱ قاشق غذاخوری سر خالی
شکر: ۱ قاشق غذاخوری سر خالی
نمک: ۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
سینه مرغ: ۲۰۰ گرم
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
فلفل قرمز: نوک قاشق چایخوری
روغن زیتون و نمک
پنیر پیتزا: ۲۵۰ گرم
پیاز و زیتون و سس باربیکیو

منبع: meraj.hobbies