شاید بشه گفت آش کارده از معروفترین آش های زاگرس نشینان است، در استان فارس و سایر مناطق این آش با سبزی محلی به نام کارده تهیه میشه و البته در جاهای مختلف روش پختش فرق داره، گیاه کارده در فصل بهار سبز میشه، خیلی شبیه اسفناجه اما بسیار طعم تلخ و تندی داره و نمیشه خام خورد، اهالی شهر اقلید هم خیلی به این آش علاقه دارند جای همگی خالی در کنار یک خانواده میهمان نواز اقلیدی این آش خوشمزه رو با طعم خاصش تجربه کردیم.
.
حتما حالا میتونید حدس بزنید چرا قبل از پختن دیگ را لای پتو گذاشتند، باید مواد با هم مخلوط بشه و چند ساعت در یک جای گرم بمونه تا فرایند تخمیر صورت بگیره و بعد روی آتش پخته میشه.
مواد آش کارده:
سبزی کارده، برنج، دوغ، آرد گندم، نمک و فلفل، پیاز داغ و نعنا
از صفحه «دورنیست»
محصولات بخش فروشگاه