کاچی یک خوراکی اصیل و سنتیه که در بیشتر نقاط ایران شناخته شده است اما با نام های متفاوت، شما هم اگر نام خاصی برای این خوراکی داری بگید.
یزدی ها و به ویژه هموطنان زرتشتی هم کاچی درست می کنند،که به آن تافته یا تُفته می گویند،، بسیار مقویه و به همین خاطر بیشتر برای زنانی که زایمان کردند یا در دوران نقاهت بیماران درست میشه.
آرد گندم یا برنج رو با زردچوبه روی حرارت مخلوط میکنند بعد کره یا روغن حیوانی اضافه میشه و خوب تفت میخوره، بعد هم آب میریزند و وقتی جوشید نبات اضافه می کنند، بعد هم گلاب میریزند، چهارتخم، زعفران و پودر هل اضافه میشه در آخر کار هم روی اون برای تزئین از مغز بادام و پسته استفاده شد.
ممنونم از مهناز خانم هموطن زرتشتی ما که همراهی بستگانشون این تفته یا تافته خوشمزه را درست کردند .
برای تولید این مستندها وقت و هزینه زیادی صرف میشه و با حمایت های شماست که میتونیم ادامه بدیم، از طریق لینک بالای صفحه میتونید از ما حمایت کنید.
از صفحه «دورنیست»