‌فرمول «قیمه نذری» با فوت کوزه گری آشپز هیئت های قدیمی
با این فرمول چه برا ۵ نفر
چه برا یه شهر
میشه قیمه نذری پخت

قیمه نذری:

مواد لازم برای هر نفر:
۱-گوشت گوسفندی ۶۰ تا ۸۰ گرم
۲-دنبه ۵ گرم
۳-رب گوجه ۱۳ گرم
۴-لپه خام ۳۰ گرم
۵-پیاز خام ۴۰ گرم
۶-سیب زمینی خام ۱۰۰ گرم
۷-برنج خام ۱۳۰ گرم
۸-روغن به میزان لازم
۹-نمک، فلفل، زردچوبه و چوب دارچین به میزان لازم
۱۰-ادویه قیمه ۰٫۵ گرم
۱۱-زعفران به میزان لازم
۱۲-لیمو عمانی ۲ گرم
۱۳-آب قلم به میزان لازم

ادویه قیمه رو به نسبت های زیر برای ۱۰ نفر مخلوط کنید:
۱-جوز هندی ۱٫۲ ق.چ
۲-گل سرخ ۳ عدد
۳-میخک ۳ عدد
۴-هل ۳ عدد
۵-دانه فلفل سیاه ۱٫۲ ق.چ
۶-پودر دارچین ۱ ق.چ
۷-پودر لیمو عمانی ۱ ق.چ

نکات:
۱- گوشت را زیاد سرخ نکنید چون زمان پختش بیشتر میشه.

۲-برای بهتر پختن لپه به مدت نیم ساعت بخیسونید و حتما لپه تفت داده بشه این کار باعث میشه لپه وا نره و له نشه.

۳-ربی که اضافه می‌کنید ممکنه باعث تیره شدن رنگ خورشت بشه. پس حواستان باشه که از رب خوش‌رنگ استفاده کنید.

۴-برای تلخ نشدن قیمه باید لیموها را از قبل در آب سرد بخیسونید.