بستنی تو تابستون یه چیز دیگس مخصوصا خونگیش با عطر و طعم معرکه!
یک لیتر شیر پر چرب رو به همراه یک و نیم قاشق چایخوری ثعلب داخل مخلوط کن بریزید و میکس کنید.
مواد رو داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بذارید تا داغ بشه
دو و نیم پیمانه شکر رو به همراه یک سوم پیمانه آب
یک چهارم پیمانه گلاب داخل قابلمه بریزید
کمی عصاره زعفران اضافه کنید و روی حرارت بزارید تا شکر حل بشه.
شربت رو به شیر اضافه کنید
یک پاکت خامه صبحانه رو با یه ملاقه از مواد هم دما
و به قابلمه اضافه کنید
مواد رو داخل ظرف فلزی بریزید و بذارید فریزر.
هر یکساعت هم بزنید تا یکدست بشه.
شش بار این کارو انجام بدید.
یک بسته خامه صبحانه رو روی نایلون صاف کنید
و داخل فریزر بزارید.
خامه که سفت شد تکه کنید.
بستنی ها رو با مقداری مغز پسته و خرده خامه مخلوط کنید.
کف ظرف مورد نظر که نایلون گذاشتید کمی خرده خامه ی یخ زده و مغز پسته بریزید.
بستنی ها رو بریزید و با نایلون بپوشونید.
یک شب داخل فریزر بزارید.
از قالب خارج کنید و برش بزنید.
با نون میکادو یا توی ظرف نوش جان کنید
این بستنی به قدری خوش طعم و لذیذه که عاشقش میشید.

منبع: cook.mag