مواد لازم بورانی کدو و گردو
کدو سبز۲ عدد
سیر۲ حبه
کره۱۰ گرم
روغن زیتون۱ قاشق مربا خوری
نمک و پودر پیازبه مقدار کافی
مواد گردویی روی بورانی
مغز گردو۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۱ قاشق غذاخوری
پاپریکا و پولبیبربه مقدار کافی
ماست۵ قاشق غذاخوری
نعنا تازه یا خشک به مقدار کافی
طرز تهیه بورانی کدو و گردو 
مرحله اول
برای تهیه بورانی کدو و گردو خوشمزه ابتدای کار کدو سبز را می شوییم، سپس به صورت حلقه ای خرد می کنیم. در ادامه پوست سیر را جدا می کنیم و با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم. در ادامه یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله دوم
حالا کره و روغن زیتون را درون قابلمه می ریزیم، سپس اجازه می دهیم کره ذوب شود. در ادامه سیر را به قابلمه اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا عطر سیر آزاد شود، سپس برش های کدو سبز را درون قابلمه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.
 
مرحله سوم
در این مرحله به دلیل آن که کدو سبز آب می اندازد، ۲ قاشق آب به کدو سبز اضافه می کنیم، سپس نمک و پودر پیاز را می ریزیم و مخلوط می کنیم، سپس درب قابلمه را می بندیم و اجازه می دهیم کدو سبز کاملا بپزد و نرم شود.

مرحله چهارم
در همین حین مواد گردویی را آماده می کنیم، برای این منظور ابتدا روغن زیتون را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم و اجازه می دهیم روغن گرم شود. در ادامه پولبیبر را به همراه پودر پاپریکا به آن اضافه می کنیم.
 
مرحله پنجم
حالا مغز گردو را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و درون قابلمه می ریزیم، سپس تفت می دهیم تا بوی خامی گردو از بین برود. حالا مخلوط گردویی را از روی حرارت بر می داریم. در ادامه زمانی که کدو سبز کاملا پخت قابلمه را از روی حرارت بر می داریم.
 
مرحله ششم
در نهایت اجازه می دهیم کدو سبز و مخلوط گردویی کاملا خنک شوند، سپس کدو سبز را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم. در ادامه ماست را به همراه نعنا روی کدو ها ریخته، سپس مخلوط گردویی را روی ماست به صورت پخش می ریزیم و سرو می کنیم. نوش جان.