مواد لازم برای تهیه حلیم گندم عبارت است از:

۵۰۰ گرم گندم پوست کنده
اب دو الی دو و نیم لیتر
۵۰۰ گرم گوشت گردن(اگر گوشت لخم استفاده میکنید سیصد چهارصد گرم کافیه)
پیاز دو عدد
کمی چوب دارچین
کمی زردچوبه
کره ۵۰ گرم
نمک ۱ قاشق مربا خوری

طرز تهیه:
ابتدا گندم رو چند بار بشورید،
بعد به مدت ۱۲ ساعت خیس بدید تا حجیم بشه.
بعد تو قابلمه با حدودا ۲.۵ لیتر آب بذارید با حرارت ملایم بپزه تا شکفته بشه بعد با گوشتکوب برقی یا هر وسیله دیگه بزنید تا پوره بشه. اگر غلظتش خیلی سفت بود یا گندم ها نرم نشده بودن میتونید آبجوش اضافه کنید بهش.
گوشت رو با پیاز و چوب دارچین و کمی زردچوبه و آبجوش بذارید تا بپزه و نرم بشه.
بعد گوشت رو ریش ریش کنید.
کمی با گوشتکوب بکوبید و به گندم پوره شدن اضافه کنید.
آب گوشت هم به حلیم اضافه کنید خیلی خوشمزه تر می‌کنه(گوشت گردن باعث کشدارشدن حلیم میشه اما اگر ندارید از گوشت لخم هم میشه استفاده کرد)
در آخر کره و نمک هم اضافه و با حرارت ملایم یک ساعت بذارید تا جا بیفته.
هر چند دقیقه هم بزنید که ته نگیره.

در آخر حلیم شما آماده است

برگرفته از صفحه شیما رسول‌زاده