این دسر ساده و آسان متعلق به کشورهای عربی، شبیه  فرنی  است که با یک لایه نان تست شیرین همراه می شود .
مواد لازم :
 نان تست -نصف بسته
 شیر-۴ لیوان
شکر –یک چهارم پیمانه
خامه – یک بسته

گلاب – سه قاشق غذاخوری
نشاسته – ۵قاشق غذاخوری
پودر یا خلال پسته -به میزان لازم
شیره – به میزان لازم
طرز تهیه :
نان های تست را مکعبی برش دهید . یک تابه بردارید و یک قاشق کره در آن ذوب کنید. نان ها را در تابه بریزید و تفت دهید و مرتب هم بزنید تا برشته شود. نان ها را با چنگال له کنید و کنار بگذارید.
شیر و شکر را با هم مخلوط کنید. یک لیوان از این مخلوط را بردارید و نشاسته را درون آن حل کنید و کنار بگذارید. بقیه  شیر و شکر را روی حرارت قرار دهید  تا جوش بیاید، سپس محلول شیر و نشاسته را آرام آرام اضافه کنید و پیوسته هم بزنید. هنگامی که مواد کمی غلیظ شد، خامه و گلاب را اضافه و خوب مخلوط کنید. ۵ دقیقه هم بزنید تا کمی بجوشد.
مواد را از روی حرارت بردارید و  ظرف مورد نظر را آماده کنید. برای تهیه لایه های دسر به ترتیب نان تست، شیره ، فرنی و سپس پودر پسته را به اندازه دلخواه روی دسر بریزید.(می توانید شیره طلایی را با نان مخلوط کنید و در کف قالب قرار دهید.) همین طور لایه لایه بریزید تا ظرف پر شود. سپس روی ظرف را بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا خنک شود.