مواد لازم برای ۴ نفر
گوجه فرنگی۸ عدد
فیله مرغ۴ عدد
سیب زمینی۲ عدد
برنج پخته۴ قاشق غذاخوری
پیاز۲ عدد
سبزیجات خشک۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی
طرز تهیه دلمه گوجه
مرحله اول
برای تهیه دلمه گوجه فرنگی ابتدا گوجه فرنگی ها را می شوییم، سپس قسمت بالایی آنها را با کار جدا می کنیم. در ادامه داخل شکم گوجه فرنگی ها را با قاشق خارج می کنیم، سپس قسمت های اضافی گوجه ها را برای پوره نگه می داریم.
مرحله دوم
در این مرحله پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه پیاز را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود.
مرحله سوم
حالا مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر پیاز را تفت می دهیم. در ادامه فیله های مرغ را به صورت نگینی خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم، سپس کمی تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهند.
مرحله چهارم
حالا قسمت های اضافی داخل شکم گوجه فرنگی ها را با رنده یا غذاساز پوره کرده و به تابه اضافه می کنیم. در ادامه رب گوجه فرنگی و سبزیجات معطر را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا خامی رب گرفته شود.