در این مطلب طرز تهیه ۲ سس متفاوت و خومشزه را برای تان آورده ایم.
سس گیاهی یا وگان
مواد لازم:
نمک – کمی
آب لیمو – کمی (حداقل ۳ میلی لیتر)
شیر سویا – یک چهارم فنجان
روغن زیتون – نصف فنجان
طرز تهیه:
شیر سویا و آب لیمو را داخل مخلوطکن بریزید. مواد را هم زده و به تدریج روغن را اضافه کنید.
در نهایت، به مخلوط به دست آمده، کمی نمک بیفزایید.
داخل شیشه بریزید و در عرض سه روز مصرف کنید.
سس فلفل تند یا چیلی
مواد لازم:
فلفل قرمز- ۶ عدد
آب – یک لیوان
شکر – ۲ قاشق مرباخوری
سرکه سیب – یک قاشق غذاخوری
نمک – یک دوم قاشق چای خوری
طرز تهیه:
فلفل های تازه را بشویید و کلاهک آن را جدا آماده کنید. دانه های داخل فلفل را بیرون بیاورید و فلفلها را خرد کنید و به همراه یک لیوان آب داخل قابلمه بریزید و با در بسته و شعله ملایم بگذارید تا بپزد تا وقتی که خوب نرم شود.با مخلوط کن دستی فلفلها را به حالت پوره درآورید (آب آن را جدا نکنید). از صافی درشت رد کنید و داخل ظرف شیشه ای بریزید. هیچ پوست یا دانه فلفلی باقی نماند. به فلفل پوره شده، نمک، شکر، سرکه سیب و فلفل قرمز (به هر میزان که دوست دارید تند شود) اضافه کنید و آن را به خوبی هم بزنید.سس را در
شیشه ای در بسته، داخل یخچال نگهداری کنید.
طرز تهیه سس خانگی با ترفندهای خوشمزه
محصولات بخش فروشگاه
تخفیف!
قیمت اصلی ۸۰۰,۰۰۰ تومان بود.۷۶۰,۰۰۰ تومانقیمت فعلی ۷۶۰,۰۰۰ تومان است.