این سوسیس نزدیک ترین طعم رو نسبت به سوسیای آماده داره.

اگه غذاساز یا کاور سوسیس هم ندارین،تا انتهای کپشن رو بخونین،راه حلشو بهتون گفتم😉

مواد لازم :
مرغ نیم کیلو(بهتره از ۳۰۰گرم ران و۲۰۰گرم سینه استفاده بشه)
سیر ۴،۵حبه درشت
تخم‌مرغ ۱عدد
روغن مایع یک چهارم لیوان
آب سرد یک چهارم لیوان
پودر یخ یک سوم لیوان
نشاسته ذرت ۵ق غ
شیر خشک شور قنادی ۲ ق غ
پودر آب پنیر ۲ ق غ(یا آرد گندم)
اسانس دود ۱۰تا۱۵قطره(قابل حذف)
ادویه سوسیس ۲،۳ق غ(فلفل سیاه، فلفل قرمز، پاپریکا، پودر سیر، پودر پیاز، هل، آویشن،پودرخردل،زنجبیل، میخک،دارچین، تخم گشنیز،جوز هندی)
نمک ۱تا۲ ق غ

طرزتهیه :
گوشت مرغ( بهتره چرخ بشه) رو داخل غذاساز بریزین.
سپس روغن، سیر، اسانس رو اضافه و دو دقیقه بزنید.
بعد تخم‌مرغ،نمک، ادویه رو اضافه و هم بزنید تا حالت خمیری بگیره.در آخرآب، یخ و آردها رو اضافه و خوب بزنین تا مواد یکدست و حالت چسبناک پیدا کنن.مواد رو داخل قیف یبار مصرف بریزین.(من از دو تا قیف استفاده کردم) یک سر کاور سوسیس رو محکم گره بزنین و با قیف مواد رو داخل کاور تزریق کنین و با فشار دست مواد رو خوب داخل کاور فشرده کنین تا هوا باقی نمونه(میتونین سر کاور رو دو سه سوراخ ریز بزنین تا هوای اضافه کاور گرفته بشه)حالا به قسمتهای کوچک تقسیم و پیچیده و با نخ محکم ببندین.

اگه کاور سوسیس نداشتین یه سلفون رو داخل سینی پهن کنین و مواد رو یه ردیف بریزین و طبق فیلم عمل کنین.
داخل یه قابلمه بزرگ تا یک سوم آب بریزین و بزارین جوش بیاد، یک آبکش فلزی روی سر قابلمه بزارین و سوسیسها رو گذاشته وسر قابلمه رو بزارین(سوسیس با آب تماس نداشته باشه) و با حرارت ملایم ۱ساعت بهش زمان بدین تا بخارپز بشه.بعد پخت بلافاصله سوسیسها رو داخل یک کاسه که پر از آب و یخ هست بزارید و بعد از ربع ساعت خارج کنین و حدود ۶تا ۱۲ساعت داخل یخچال بهش استراحت بدین.

اگه غذا ساز ندارین مرغ رو با سیر سه بار چرخ کنین و بعد بقیه مواد رو اضافه و خوب مخلوط کنین(یخ رو کاملا پودر کنین و اضافه و مخلوط کنین)
میتونین شیر خشک یا پودر آب پنیر رو حذف کنین و یا از یکیش استفاده کنین.
کاور سوسیس،ادویه سوسیس، پودر آب پنیر، شیر خشک رو لوازم قنادیا دارن.
میشه این سوسیس رو تا ۲،۳روز داخل یخچال و برای زمان بیشتر فریز کنین.

منبع: saeede_paz