مواد لازم شیرینی برنجی با روغن مایع
آرد برنج ۴۰۰ گرم
پودر شکر ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
روغن مایع ۱۲۰ گرم
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
وانیل ½ قاشق چایخوری
پودر هل ½ قاشق چایخوری
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
خرفه به مقدار دلخواه
طرز تهیه شیرینی برنجی با روغن مایع 
مرحله اول
برای تهیه شیرینی برنجی با روغن مایع در ابتدای کار آرد برنج و پودر شکر را درون الک می ریزیم، سپس داخل یک کاسه جادار الک می کنیم. در ادامه بکینگ پودر را به همراه وانیل و پودر هل به کاسه اضافه کرده و مواد را مخلوط می کنیم.

مرحله دوم
در این مرحله وسط مواد را باز می کنیم و روغن مایع را اضافه می کنیم. در ادامه مواد را با دست به خوبی ورز می دهیم تا روغن مایع به طور کامل جذب آرد شود، سپس یکی از تخم مرغ ها را اضافه کرده و به خورد مواد می دهیم.
 
مرحله سوم
پس از اینکه تخم مرغ کاملا به خورد مواد رفت، تخم مرغ بعدی را اضافه کرده و به خوبی با مواد ترکیب می کنیم. در ادامه گلاب را کم کم اضافه کرده و خمیر را به خوبی ورز می دهیم تا کاملا منسجم و لطیف شده و به دست نجسبد.
 
مرحله چهارم
در این مرحله فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به طور کامل گرم شود. در همین حین سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس به اندازه یک گردو از خمیر بر می داریم و با دست گرد می کنیم.

مرحله پنجم
حالا خمیر گرد شده را درون سینی فر قرار می دهیم و با مهر دلخواه روی آن نقش می اندازیم. در صورتی که مهر در دسترس نداشته باشیم باید خمیر را با دست کمی تخت کنیم و با چنگال یا چاقو طرح دلخواه خود را روی آن بیندازیم.
 
مرحله ششم
تمام خمیر را به همین صورت شکل داده و درون سینی فر می چینیم. در صورت تمایل مقداری خرفه هم برای تزیین روی خمیرها می پاشیم، سپس سینی را به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا شیرینی ها بپزند.