مواد لازم شیرینی قارچی
کره۸۰ گرم
تخم مرغ۶۰ گرم
نشاسته ذرت۹۰ گرم
آرد۱۸۰ گرم
بکینگ پودر۵ گرم
نمک۱ پنس
وانیل نوک قاشق چایخوری
پودر کاکائو۱ قاشق غذاخوری
پودر قند۹۰ گرم
طرز تهیه شیرینی قارچی
مرحله اول
برای تهیه شیرینی قارچی خوشمزه در ابتدای کار آرد را به همراه نشاسته و بکینگ پودر درون الک می ریزیم و سه مرتبه الک می کنیم. در ادامه کره هم دمای محیط را به همراه پودر قند درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله مواد را با همزن مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند. در ادامه تخم مرغ را به همراه وانیل و نمک اضافه کرده و مواد را مجددا ترکیب می کنیم، سپس ترکیب آرد را کم کم اضافه کرده و مواد را مخلوط می کنیم.
مرحله سوم
ترکیب کردن مواد را ادامه می دهیم تا خمیری نرم و یکدست به دست بیاید، توجه داشته باشید که این خمیر نباید به دست بچسبد. در ادامه خمیر را درون نایلون قرار داده و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت می دهیم.
مرحله چهارم
پس از گذشت این زمان فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده و اجازه می دهیم به طور کامل گرم شود. در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس به اندازه یک گردو از خمیر بر می داریم و به صورت گرد شکل می دهیم.
مرحله پنجم
در این مرحله خمیر را درون سینی فر قرار می دهیم. تمام خمیر را به همین صورت شکل داده و درون سینی فر می چینیم، سپس درب یک بطری را درون پودر کاکائو می زنیم. در ادامه با درب بطری روی خمیرها طرح می اندازیم.
مرحله ششم
حالا سینی را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا شیرینی ها بپزند. توجه داشته باشید که این شیرینی نباید تغییر رنگ دهد. در نهایت شیرینی ها را از فر خارج