مواد لازم برای شربت شیرینی پنیری لبنانی
پودر قند۳۰۰ گرم
آب۱۵۰ میلی لیتر
بهار نارنج۱ قاشق غذاخوری
گلاب۱ قاشق غذاخوری
آبلیمو تازه۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه شربت شیرینی پنیری لبنانی
همه مواد را با هم در قابلمه مخلوط کنید و بگذارید که به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد تا غلیظ شود.
مواد لازم شیرینی پنیری لبنانی
آب۷۰۰ میلی لیتر
شکر۲۰۰ گرم
عرق بهار نارنج۳ قاشق چای خوری
آرد سمولینا نرم۲۸۰ گرم
پنیر موزارلا۵۰۰ گرم
خامه۷۰۰ گرم
پودر پسته یا نارگیل برای تزئین
طرز تهیه شیرینی پنیری لبنانی
آب و شکر را روی حرارت بگذارید. هم بزنید تا شکر حل شود. عرق بهار نارنج و آرد را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا مخلوط نرم و لطیفی حاصل شود. سپس پنیر را اضافه کنید؛ آن قدر هم بزنید تا خوب حل شود و کش بیاید و بعد؛ شعله را خاموش کنید.
سپس؛ شربتی که از قبل آماده کرده بودید را با برس آشپزی به کف سینی بمالید؛ خمیر را با لیستک پهن کنید تا یک مربع با قطر کم به دست بیاید و بعد؛ از وسط نصف کنید.
از لبه بیرونی خمیر خامه را با قیف به صورت عرضی بکشید، سپس دو دور خمیر را رول و کات کنید و در سلفون بپیچید.
همین کار را برای همه خمیر تان انجام بدهید. سر و ته رول ها را بپیجید و بگذارید که برای سه ساعت داخل فریزر استراحت کند.
بعد از این مدت آن ها را از سلفون خارج کرده و به طول دلخواه برش بدهید.
شیرینی ها را در ظرف بچینید، رویشان را با پودر پسته یا نارگیل تزئین کنید.
در نهایت هم؛ با اسپری یا قاشق مجددا روی شیرینی پنیری لبنانی بریزید و میل کنید.