نان کاکولی شهرکرد یکی از نان های سنتی و خوشمزه چهار محال بختیاری است که عطر و طعمی خاص و متفاوت دارد.
کاکولی نان کجاست؟
نان کاکولی ( به انگلیسی : Kakooli Bread ) نان خوشمزه و سنتی استان چهار محال بختیاری و شهر کرد است که معمولا برای افطار ماه رمضان طبخ می شود.
نان کاکولی شهرکرد
مواد لازم نان کاکولی شهرکرد  
آرد نان  به مقدار کافی
شیر۱ پیمانه
مایه خمیر فوری۱ قاشق غذاخوری
شکر½ پیمانه
روغن مایع  ½ پیمانه
مغز گردو¼ پیمانه
تخم مرغ۱ عدد
کشمش¼ پیمانه
زردچوبه۱ قاشق چایخوری
نمک¼ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده۱ قاشق چایخوری
زیره سیاه۱ قاشق چایخوری
رازیانه۱ قاشق چایخوری
سیاه دانه۱ قاشق چایخوری
مواد لازم رومال 
تخم مرغ۱ عدد
زعفران دم کرده به مقدار کافی
کنجد سیاه و سفید به مقدار کافی

طرز تهیه نان کاکولی شهرکرد
برای تهیه نان کاکولی خوشمزه شهر کرد ، گردو را ریز خردکنید.
تابه ای را روی حرارت ملایم بگذارید و کمی روغن مایع و زردچوبه در آن بریزید و هم بزنید تا بوی خامی اش گرفته شود. زعفران دم کرده و شیر را اضافه کنید و صبر کنید شیر گرم شود. تخم مرغ را در ظرفی جداگانه بریزید.
روغن مایع را به همراه خمیر مایه فوری ، شکر ، کشمش ، گردو ، رازیانه ، زیره و سیاه دانه به تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود سپس مخلوط شیر را به تخم مرغ اضافه نمایید و هم بزنید. 
آرد و نمک را الک کنید و کم کم  به شیر اضافه کنید و ورز بدهید تا خمیری نرم و لطیف درست شود که به دست نچسبد. اضافه کردن آرد را در این مرحله متوقف کنید. 
ری خمیر را بپوشانید و به مدت ۱ ساعت در دمای محیط قرار دهید تا حجمش ۲ برابر شود. 
خمیر را کمی ورز دهید تا هوای اضافه اش گرفته شود. 
از خمیر چانه های ۱۵۰ گری جدا کنید و هر چانه را با وردنه نازک باز کنید. 
فر را با دامای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید تا کاملا گرم شود. 
مواد رومال نان را با چنگال هم بزنید یکدست شود و سپس با نوک انگشت روی خمیر طرح بیندازید و با قلم مو مواد رومال را رویش بکشید.
کف سینی فر را را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیرها را در سینی بچینید و در طبقه وسط فر به مدت نیم ساعت قرار دهید تا بپزد. 
بعد از پخت ، نان ها را روی پارچه نخی بگذارید تا کاملا خنک شوند.