مواد لازم کوکی جوجه تیغی
آرد قنادی ۱ و ⅓ لیوان
کره ۱۰۰ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
پودر شکر ½ لیوان
وانیل نوک قاشق چایخوری
بکینگ پودر ½ قاشق چایخوری
شکلات تخته ای و پودر نارگیل برای تزیین
طرز تهیه کوکی جوجه تیغی
مرحله اول
برای تهیه کوکی جوجه تیغی خوشمزه در ابتدای کار تمام مواد یخچالی را در فضای آشپزخانه قرار می دهیم تا با دمای محیط هماهنگ شوند. در ادامه کره را به همراه پودر شکر، وانیل و زرده تخم مرغ داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله مواد را با دور تند همزن برقی به مدت ۵ دقیقه مخلوط می کنیم تا بافت شان یکدست شود. در ادامه آرد را با بکینگ پودر ترکیب کرده و روی مواد داخل کاسه الک می کنیمف سپس مواد را با لیسک مخلوط می کنیم.
مرحله سوم
پس از اینکه خمیر جمع شد، لیسک را کنار می گذاریم و خمیر را با نوک انگشتان ورز می دهیم تا کاملا منسجم و یکدست شود. در ادامه خمیر را داخل یک لایه نایلون می پیچیم و به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار می دهیم.
مرحله چهارم
پس از گذشت این زمان فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن کرده و اجازه می دهیم گرم شود. در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس به اندازه یک گردو از خمیر بر می داریم و به شکل اشک حالت می دهیم.
مرحله پنجم
در این مرحله خمیر های شکل داده شده را درون سینی فر می چینیم، سپس به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا کوکی ها بپزند. پس از گذشت این زمان کوکی ها را از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم خنک شوند.
مرحله ششم
حالا شکلات تخته ای را به همراه ۱ قاشق روغن درون یک کاسه ریخته و روی حرارت بخار آب ذوب می کنیم. در ادامه سمت پشت کوکی ها را با شکلات پوشش داده و مقداری پودر نارگیل روی آنها می ریزیم، سپس با شکلات بینی و چشم جوجه تیغی را درست می کنیم.