کیک توت فرنگی
مواد لازم:
تخم‌م غ ۳عدد
شمر نصف پ
وانیل نوک ق چ
روغن ۳چهارم پ
ماست شیرین نصف پ
ارد ۱و نیم پ
بکینگ پودر ۱ق م
مربا توت فرنگی یا توت فرنگی

اگه خواستید از توت فرنگی بجای مربا استفاده کنید شکر رو ۳چهارم پ بریزید
از آرد شیرینی پزی استفاده کنید
شکر تخم مرغ و‌وانیل را ۵دقیقه بزنید تا حجم دو برابر شه
کف تابه دو تا کاغذ روغنی بندازید
روی گاز شعله ‌خش کن و از یه ربع زودتر روشن کنید
حرارت ملایم مثل وقتیکه برنج دم میکنید
تابه رو دمکنی بزارید به مدت نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه
داخل فر از قبل گرم شده به دمای ۱۷۰ به مدت ۲۰ دقیقه قالب فلت ۲۵ سانت

منبع: momy.food