مرغ سوخاری 🍗طرفدارای دو آتیشه خودش رو داره! غذایی که زود حاضر میشه و محبوب همهست، مخصوصا بچهها. مرغ سوخاری مرز نمیشناسه، همه جای دنیا هست و محبوبیت داره.
اینکه بتونیم توی خونه یه مرغ سوخاری خیلی خوشمزه و خاص درست کنیم، چند تا نکته مهم داره که توی این ویدئو براتون گفتیم.
نکته خیلی مهم ادویهست. چه ادویهای و چقدر از هر کدوم، خیلی مهمه. تمام خوشمزگی مرغ سوخاری به ترکیب همین ادویهها و درست کردن آرد سوخاریه و البته مزهدار کردن مرغ. مرغها باید شش ساعت توی آب سرد خوب استراحت کنن و در همین حین مزهدار بشن.
یادتون باشه: ادویه، ادویه، ادویه… ادویه خوب و اصل استفاده کنین.
همه این نکتههای مهم رو براتون توی این ویدئو توضیح دادیم. ببینین، نکتهها رو یاد بگیرین و توی خونه یه مرغ سوخاری مهمونپسند و دلنشین و دلپذیر درست کنین. مطمئن باشین خیلی خوشمزهتر و سالمتر از مرغ سوخاریهای بیرون میشه.
مواد لازم:
– سینه مرغ بی استخوان متوسط برش خورده از وسط: ١ کیلوگرم
– فلفل قرمز: ١ قاشق چایخوری
– پاپریکا دودی: ١ قاشق چایخوری
– فلفل سفید: ١/٢ قاشق چایخوری
– جوزهندی: ١ قاشق چایخوری
– زنجبیل: ١ قاشق چایخوری
– پودر پیاز: ٢ قاشق چایخوری
– زیره پودر شده: ١ قاشق چایخوری
– اورگانو: ١ قاشق چایخوری
– پودر سیر: ١ قاشق چایخوری
– نمک: ٢ قاشق چایخوری
مواد لازم برای مرینیت آرد:
– پاپریکا: ١ قاشق سوپ خوری
– زیره پودر شده: ١ قاشق سوپ خوری
– پودر پیاز: ١ قاشق سوپ خوری
– اورگانو: ۱/۵ قاشق سوپ خوری
– پودر سیر: ١ قاشق سوپ خوری
– نمک: ٢ قاشق سوپ خوری
منبع: sanazsania