بیسکاتی، بیسکویت سنتی ایتالیایی است که معمولا از مغز بادام در ترکیب آن استفاده می شود. بافت بیسکاتی ترد و کرانچی است و برای این که کاملا ترد و خشک شود نیاز به  دو مرحله پخت دارد.
بیسکاتی چیست؟
بیسکاتی (به انگلیسی :  biscotti) ، بیسکویت بادام سنتی ایتالیایی است که بافتی ترد و برشته دارد و معمولا در کنار نوشیدنی های گرم سرو می شود .
ایتالیایی ها علاقه دارند قبل از خوردن بیسکاتی را داخل نوشیدنی داغ فرو ببرند تا نرم شده و طعمش بهتر در دهان حس شده و خوشمزه تر شود. 
بیسکاتی دو مرحله پخت دارد و بافتش ترد و کرانچی است.  
با استفاده از ترکیب مغزهای دلخواه در خمیر بیسکاتی میتوانید بیسکاتی بادام ، بیسکاتی پسته ، بیسکاتی فندق یا بیسکاتی گردو داشته باشید. 

مواد لازم بیسکاتی دو رنگ با رویه شکلات  
آرد۳ و ⅓ لیوان
 بکینگ پودر۱ قاشق مربا خوری
نمک ۱ قاشق چا یخوری
شکر۱ لیوان
 تخم مرغ۳ عدد
روغن مایع½ لیوان
وانیل½ قاشق چایخوری 
پودر کاکائو۲ قاشق غذاخوری
خلال پسته و خلال بادام (اختیاری)به مقدار کافی
شکلات تخته ای۱۰۰ گرم
طرز تهیه بیسکاتی دو رنگ با رویه شکلات
۲ قاشق غذاخوری از آرد را بردارید  کناری بگذارید. 
بقیه آرد را به همراه بکینگ پودر ، نمک ، ۳ بار الک کنید.
شکر را به آرد اضافه کنید و مخلوط کنید. 
آرد را به حالت تپه ای در آورید و وسطش را باز کنید و تخم مرغ ، وانیل و روغن مایع را درونش بریزید و با همزن دستی مخلوط کنید تا خمیر در کاسه جمع شود.
با نوک انگشت خمیر را ورز دهید تا یکدست و لطیف شود. 
خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و به یک قسمت ۲ قاشق آرد را اضافه کرده مخلوط کنید و به قسمت دیگر پودر کاکائو را اضافه کرده و ورز دهید .
برای تهیه بیسکاتی پسته و بیسکاتی بادام میتوانید به سلقه خودتان داخل خمیر خلال پسته و بادام هم اضافه کنید.
فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. 
کف سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و خمیر کاکائویی و خمیر سفید را به یک اندازه روی میز کار رول کنید و کنار هم بچسبانید و سپس به آرامی داخل سینی فر قرار بدهید و به مدت ۲۵  دقیقه در فر بگذارید بپزد. 
سینی فر را بعد از پخت بیسکاتی کناری بگذارید تا کاملا خنک شود. 
شکلات تخته ای را به همراه ۱ قاشق روغن مایع روی حرارت غیر مستقیم ذوب کنید و روی بیسکاتی بریزید و در یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود سپس به اندازه دلخواه برش بزنید. 
روی بیسکاتی شکلاتی را با پودر پسته ، پودر نارگیل یا خلال بادام تزین نمایید و همراه با چای و قهوه سرو نمایید.