مجله دلتا/ این چیپس بسیار ترد و خوشمزه است و از نمونه های بازاری سالم تر تهیه میشود و شما میتوانید آن را در فر یا داخل روغن سرخ کنید.
چیپس پیاز و جعفری یکی از تنقلات بسیار خوشمزه و ساده است که میتوانید آن را در خانه بهصورت سالمتر تهیه کنید. اگر تمام نکات را رعایت کنید یک چیپس درجه یک بازاری خواهید داشت. شما میتوانید موقع تماشای یک فیلم یا میانوعده کودکان، این چیپس سالم و خانگی را تهیه کنید. میتوانید از جعفری تازه یا خشکشده در تهیه این چیپس استفاده نمایید.
مواد لازم برای تهیه چیپس پیاز و جعفری
سیبزمینی ۳ عدد
پودر پیاز ۱ قاشق غذاخوری
جعفری خشک ۱ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه چیپس پیاز و جعفری
مرحله اول
سیبزمینی را پوست بگیرید و به کمک پوستکن بهصورت خیلی نازک برش بزنید. میتوانید از رنده V یا رنده غذاساز برای ورقه کردن چیپس استفاده کنید. داخل یک قابلمه آب جوش بیاورید و چیپسها را به محض جوش آمدن داخل آن بریزید و کمی حرارت را بالا ببرید.
مرحله دوم
در ادامه نمک را اضافه کنید و بعد از اولین جوش سیبزمینی را آبکش و روی یک دستمال نخی پهن کنید تا آب اضافه آن کشیده و خشک شود. از قبل جعفری را ساطوری خرد کنید و در دمای محیط یا در فر قرار دهید تا خشک شود. سپس با دست خوب پودرش کنید.
مرحله سوم
داخل یک تابه کمی روغن بریزید و صبر کنید تا داغ شود. ورقههای چیپس را کمکم اضافه کنید و بگذارید تا ترد و خوشمزه شود. تمام چیپس را سرخ کنید و بعد از خارج کردن هر بخش آن را داخل یک سبد قرار دهید تا روغن اضافی خارج شود.
مرحله چهارم
حالا باید پودر پیاز و جعفری را روی مواد الک کنید و چیپسها را خوب تکان دهید تا جذب آن شود. چیپس پیاز و جعفری آماده است و میتوانید تا یک روز کامل بدون خمیر شدن و از دست دادن تردی، آن را میل کنید. برای دیدن دستورهای فوری آشپزی توپک شکلاتی با دو قلم جنس در دسترس را درست نمایید.
نکات کلیدی در تهیه چیپس پیاز و جعفری
از سیبزمینیهای کوچک استفاده کنید تا برش زدن آن راحت باشد.
روغن را میتوانید برای غذاهای دیگر نیز استفاده کنید.
اگر دوست دارید چیپس پیاز و جعفری سالمتر باشد میتوانید آن را داخل فر یا سرخکن و بدون روغن نیز تهیه کنید.