غذای دانشجویی؛ کوکو های توپی شکم پر
مواد لازم کو کو های توپی شکم پر
سیب زمینی آب پز
۳ عدد
هویج پخته (آب پز)
۲ عدد
تخم مرغ
۱ عدد
آرد سوخاری
به مقدار لازم
زمان تهیه ۱۰دقیقه
زمان پخت ۱۵دقیقه
۱
خیلی ساده ست مثل کو کو سیب زمینی همیشگی فقط هویج رو یا باید همراه سیب زمینی رنده و مخلوطش کنید یا توی یه ظرف جداگونه رنده اش کنید و تخم مرغ رو توی یه پیاله هم بزنید و نصفش رو به هویج و نصفش رو به سیب زمینی ها بزنید.
۲
نمک و فلفل و زردچوبه و اگه دوست داشتین پودر سیر و … بزنید
۳
حالا قدر یه گردو بزرگتر توی دستتون برداشته و گرد کنید. بعد بازش کنید و توش قدر فندوق از مایه هویج بگذارید می تونید مغز گردو هم بگذارید و گلوله اش کنید طوری که هویجها بمونه وسط توپک سیب زمینی تون.
۴
حالا توی یه پیاله آرد سوخاری بریزید و توپکها رو دونه دونه توش بغلطونید تا یه کاور نازکی از پودر روشون رو بگیره.
۵
میتونید ۱۵ دقیقه توی یخچال بگذارید و بعد سرخشون کنید یا همون زمان.
۶
استراحت کنه بهتره.