پیتزا نودل یکی از ساده ترین پیتزا ها می باشد که بسیار خوشمزه و ساده است و اصلا نیازی به خمیر پیتزا ندارید و می توانید به راحتی آن را برای شام یا نهار تهیه کنید. در تهیه پیتزا نودل دست شما باز و می توانید مواد میانی را به دلخواه تغییر دهید و از مرغ یا سوسیس استفاده کنید. این پیتزا به سرعت آماده می شود و برای وقت های که زمان کافی برای تهیه پیتزا ندارید گزینه بسیار مناسبی می باشد و زیرا در کمترین زمان ممکن تهیه می شود. شما می توانید این پیتزا نودالیت را با فر و بدون فر را تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه پیتزا نودل سریع و ساده
نودل ۱ بسته
سس کچاب ۳ ق غذا خوری
تخم مرغ ۱ عدد
پنیر پیتزا ۱ پیمانه
ژامبون یا سوسیس دلخواه ۷۰ گرم
قارچ ۵ عدد
فلفل دلمه ۱ عدد
فلفل قرمز، آویشن، فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه پیتزا نودل با فر و بدون فر
ممرحله اول: جوشاندن نودل
ابتدا یک نودل را که به دلخواه می توانید از طعم های مختلف استفاده کنید را باز کنید. داخل یک قابلمه آب ریخته تا به جوش بیاید. سپس نودل را به همراه ادویه همراه آن داخل آبجوش ریخته و برای ۵ دقیقه بگذارید تا رشته های نودل نرم شوند. سپس رشته نودل را آبکش کنید.
مرحله دوم: آماده سازی مواد
در ادامه فلفل دلمه را بشورید و به صورت خلالی ریز یا نگینی خرد کنید. ژامبون یا سوسیس را به اندازه دلخواه خرد کنید. تخم مرغ را داخل کاسه بشکنید و به همراه نمک و فلفل سیاه با چنگال بزنید تا از لختگی خارج شود. قارچ ها را بشورید و اگر دوست دارید پوست روی قارچ را بگیرید و اسلایس کنید.
مرحله سوم: مخلوط کردن مواد
یک ظرف مناسب برای فر انتخاب کنید و اگر دوست دارید این پیتزا را بدون فر تهیه کنید از یک تابه نچسب استفاده کنید. نودل را داخل تابه پهن کنید و تخم مرغ زده شده را روی نودل بریزید. در ادامه سس کچاب را روی نودل بریزید و بعد پنیر پیتزا رنده شده را افزوده و بعد ژامبون و فلفل دلمه و قارچ را اضافه کنید.
مرحله چهارم: پخت پیتزا نودل با فر و بدون فر
در ادامه روی پیتزا را با پنیر کاور کنید. برای پخت بدون فر باید تابه را روی شعله پخش کن بگذارید و درب تابه را بسته و برای ۱۵ دقیقه بگذارید تا پنیر ذوب شود. برای پخت با فر نیز در فر از قبل گرم شده به مدت ۱۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ بگذارید تا پیتزا پخته شود و در انتها برش بزنید و با سس دلخواه سرو کنید. نوش جان
نکات کلیدی در تهیه پیتزا نودل فوق العاده خوشمزه بدون نیاز به خمیر
می توانید از فیله مرغ سرخ شده نیز در تهیه این پیتزا استفاده کنید.
به دلخواه می توانید از فلفل تند نیز استفاده کنید.
برای پخت در فر های برقی و توستر باید دمای را ۲۰ درجه کمتر تنظیم کنید.