فرنی آرد ذرت یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه فرنی آرد ذرت در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم فرنی آرد ذرت
آرد ذرت۶ قاشق غذاخوری
شیر۳ پیمانه
شکر۱ پیمانه
خامه صبحانه۱ قاشق غذاخوری
گلاب½ پیمانه
کنجد و دارچین برای تزیین
طرز تهیه فرنی آرد ذرت 
مرحله اول
برای تهیه فرنی آرد ذرت خوشمزه و ساده در ابتدای کار شکر را به همراه شیر درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس آرد ذرت را کم کم اضافه کرده و با قاشق یا همزن مفتولی مواد را مخلوط می کنیم تا آرد گلوله نشود.

مرحله دوم
در این مرحله قابلمه را روی حرارت بسیار ملایم قرار داده و مواد را به صورت مداوم مخلوط می کنیم تا به غلظت مناسب برسد. توجه داشته باشید که اگر مایه فرنی به غلظت مناسب نرسیده باشد، ممکن است زمان سرو آب بیندازد.

مرحله سوم
پس از اینکه مایه فرنی غلیظ شد، خامه صبحانه و گلاب را اضافه کرده و مواد را هم می زنیم تا با هم ترکیب شوند. در صورتی که بخواهیم فرنی را با رنگ های متنوعی درست کنیم، می توانیم از رعفران دم کرده یا پودر کاکائو استفاده کنیم.
 
مرحله چهارم
پس از اینکه گلاب و خامه با دیگر مواد ترکیب شدند، کمی هم می زنیم تا مجددا فرنی به غلظت برسد، سپس قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در نهایت فرنی را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و با دارچین و کنجد تزیین می کنیم.