فرنی یکی از دسرهای خوشمز‌ه‌ای است که در ماه رمضان و هنگام افطار طرفدار زیادی دارد اما بعضی از افراد از خوردن این دسر خوشمزه به خاطر شکر زیاد آن خودداری می‌کنند. در ادامه به شما یک فرنی رژیمی خوشمزه و کم شکر را آموزش می‌دهیم.

مواد لازم  برای ۶ نفر
    آرد برنج: ۲.۵ فنجان
    آب سرد: دو سوم فنجان
   شیر پرچرب: ۷ فنجان
  شکر: یک فنجان
   گلاب: ۳ قاشق غذاخوری
   پسته خلال شده برای تزیین: یک تا ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه
* هفت فنجان شیر را اندازه کنید.
* دو فنجان از این هفت فنجان را در یک قابلمه نچسب با حرارت متوسط گرم کنید و حدود ۵ دقیقه روی شعله بگذارید.سپس با یک  لیسک شیر را هم بزنید.
* حالا آرد برنج را با  دوسوم آب سرد مخلوط کنید تا یک ترکیب نرم به دست بیاید.
* شعله را کم و مخلوط آرد برنج را به شیر اضافه کنید.
* با حرکت مداوم مخلوط را هم بزنید تا زمانی که ترکیب غلیظ شود و قل بزند. حدود ۲ تا ۳ دقیقه این کار را ادامه دهید.
* یک فنجان شیر سرد را اضافه کنید و به حرکت خود ادامه دهید تا دوباره فرنی سفت شود.
* این کار را حدود ۷- ۱۰ دقیقه ادامه دهید. چهارمین فنجان شیر را هم اضافه کنید و هم بزنید تا فرنی غلیظ شود.
* شکر و گلاب را اضافه کنید و هم بزنید.
* حرارت را زیاد کنید. سه فنجان شیر باقی مانده را هر بار یک فنجان اضافه کنید و قبل از اضافه کردن فنجان بعدی شیر، فرنی را هم بزنید تا با تشکیل حباب‌های هوا غلیظ شود.
* بعد از غلیظ شدن آخرین فنجان شیر به آرامی اما به طور مداوم فرنی را هم بزنید. این مخلوط حالت نرمی دارد که با سرد شدن سفت خواهد شد.
* فرنی را بلافاصله در هفت عدد کاسه بریزید و آن را با پسته خرد شده تزیین کنید و حداقل ۲ تا ۳ ساعت بدون سرپوش در یخچال قرار دهید.