ندیدم کسی فسنجون رو اینجوری درست کنه. شما به همین روش درست میکینید؟
بچه ها من طعم این فسنجون رو واقعا تضمین میکنم 
مواد لازم :
۴عدد پیاز
یک مرغ کامل(تقریبا دو کیلویی)
گردو(تقریبا ۱ کیلو با پوست)
رب انار دو سوم لیوان
برای تزئین از گردوی خورد شده و انار میتونید استفاده کنید

این مقدار مواد برای تقریبا ۹ نفر هست بچه ها،شما به نسبت برای هرتعدادی که میخواید موادش رو کمتر کنید یا حتی میتونید گردوشو کمتر بزنید
اما دقت کنید که اصلی ترین مزه های این غذا گردو و رب انار هستن❗️
میتونید مرغ رو تیکه شده استفاده کنید،من خودم دقیقا به همین روش،مرغ تیکه ای رو هم فسنجون میکنم🌸 سعی کنید از رب انار خونگی ترجیحا ملس استفاده کنید‼️ رب انارتون رو حتما قبل از استفاده بچشید،(اگه شیرینه دیگه شکر نریزید) این غذا به هیچ روغنی نیازی نداره و حتی میتونید مرغتون رو اول سرخم نکنید،اما اینجوری رنگ بهتری میگیره و در نهایت با پخت زیاد وا نمیره
اگه مرغ رو از چند ساعت قبل،نمک و فلفل و زردچوبه بزنید که چه بهتر،اما من بلا فاصله هم زدم عالی میشه و اصلا بو نمیگیره
منبع: @negar_mortazaavi