این روش پخت فسنجون رو امتحان کنید.
مواد لازم:
۳۰۰ گرم گردو
۱ عدد به(یا سیب زرد) پوره یا رنده شده
۱ ق غ رب انار
به مقدار لازم ماده شیرین کننده (شکر، شیره انگور، شیره خرما یا هرچیزی که دوست دارین)
۶۰۰ گرم فیله مرغ
۱ عدد چوب دارچین کوچک
نمک به مقدار لارم
زعفرون ونمک و فلفل سیاه یا سفید برای مزه دار کردن مرغ به مقدار لازم
-سیب و به لعاب خیلی خوبی به خوروش میده، و اصلا تاثیری روی مزه غذا
نداره، فقط حتما زمان طولانی بجوشه که کاملا داخل خورش حل ونرم بشه.
– من ی کوچولو گردورو دونتر برمیدارم، چون دوست ندارم کاملا له له باشه.
– گردورو با حرارت کمتفت بدین تا نسوزه وتلخ نشه
– شیرینی وترشی وملس بودن غذا کاملا به سلیقه خودتون بستگی داره
محصولات بخش فروشگاه
ویدئو از sahartaryan