نان سبزی
برای دوعدد نون :
آرد نول یا سه صفر۳۰۰ گرم (حتما الک کنید)
آب دمای خنک ۳ چهارم پیمانه
شکر۴ گرم یک قاشق چای خوری
نمک ۳ گرم نصف قاشق چای خوری
روغن ۱۵ گرم
پودر خمیر مایه فوری ۵ گرم
سبزی تره و مقداری پیازچه خرد شده
برای تهیه خمیر :
ابتدا همه ی مواد خشکو با هم ترکیب میکنیم (آرد+خمیر مایه+شکر+نمک) .
سپس آبو اضافه میکنیم مخلوط میکنیم و شروع میکنیم به ورز دادن خمیر ،بعد از دو دقیقه روغن مایع رو میریزیم و حسابی ورز میدیم در پایان هم سبزی خرد شده رو میریزیم در حد ترکیب شدن هم میزنیم
اگر خمیر زن دارید ۸ دقیقه با دستگاه بزنید
اگر ندارید یک ربع تا بیست دقیقه ورز دادنو ادامه بدید ،این خمیر تقریبا شله و به دست میچسبه پس برای اینکه بتونید ورز بدید با استفاده از لیسک اونو بالا پایین کنید .و موقع از ظرف خارج کردن دستتونو چرب کنید
خمیرو بذارید داخل یک کاسه که چرب شده ،روشو سلفون بکشید ،بیست دقیقه داخل یخچال بهش استراحت بدید ،بعدش خارج کنید چونه بگیرید تو سینی پهن کنید و مجددا بیست دقیقه بهش استراحت بدید تا خمیر به عمل بیادو اماده پخت بشه.
میتونید برای رو مال یک عدد تخم مرغو هم بزنید سپس روی نونو رومال کنید تا رنگ بهتری بگیره
سینیو داخل فر قرار بدید ،فر از قبل گرم شده باشه و به دمای مورد نظر رسیده باشه دمای فر ۱۸۰ درجه
فر برقی ۱۶۰ درجه
حرارت بالا پایین مدت زمان تقریبی پخت ۲۰ دقیقه
تا زمانی که زیرو روی نون طلایی بشه
ته سینو چرب کنید یا ورق نسوز پهن کنید
کاغذ روغنی ضعیفه اگر میندازید بازم باید چرب بشه
میزان سبزی دلبخواهتون میتونید کمتر از من یا بیشتر بریزید گرچه هر چقدر بیشتر باشه معطرو خوشمزه تره.
منبع:saberparsian