آموزش هویج پلو
برنج سه پیمانه
سینه مرغ کامل یک عدد
پیاز یه عدد متوسط برای سرخ کردن
یه عدد کوچک برای آبپز کردن مرغ
زردچوبه یک قاشق چای خوری
فلفل سیاه یک دوم قاشق چ
نمک یک قاشق چای خوری
یک قاشق غذاخوری نمک برای برنج
هویج دو عدد ،با رنده درشت رنده کنید
زعفران دم کرده دو قاشق غذاخوری
آویشن یک دوم قاشق چای خوری
زیره یک چهارم قاشق چای خوری
رب یک قاشق غذاخوری
زرشک و کشمش پلویی به مقدار لازم
سینه مرغو به همراه زردچوبه فلفل سیاه و پیاز بذارید پخته بشه و نیم ساعت اخر نمک اضافه کنید .
حالا پیازو خلالی خرد کنید بریزید داخل تابه سرخ که شد مرغ ریش ریش شده رو اضافه کنید به همراه اب مرغ ،دو دقیقه بعد هویج رنده شده ،اگر نیاز بود مقداری روغن اضافه کنید،
زردچوبه فلفل سیاه،نمک،آویشن و زیره رو میریزم مخلوط میکنیم و درب تابه رو میذارم تا هویج کمی پخته بشه
چند دقیقه بعد ربی که با اب مخلوط کردیمو اضافه میکنیم تفت میدیدم تا مقداری خامی رب گرفته بشه
و مرحله ی اخر زعفران دم کرده .
برای برنج:برنجی که شستیم و گذاشتیم خیس بخوره به نمک و کمی روغن میریزیم داخل قابلمه ای که ابش در حال جوشه ،چند تا قل که زد،ابکش میکنیم و بعدش لایه به لایه از مرغ و برنج پر میکنیم و میذاریم دم بکشه
زرشک و کشمش پلویی شسته شده رو سی ثانیه تفت دادم .
از صفحه صابر پارسیان