پیاز داغ مجلسی چیپسی در عین حال که خیلی آسون بنظر میرسه ولی چندتا قلق داره که من داخل کپشن نوشتم پس کپشن رو بخون 😉
پیازها رو بعداز پوست گرفتن و شستن با چاقوی تیز یا رنده خیلی نازک خلالی خرد کنید
داخل آبجوش بریزید و کمی نمک و زردچوبه به پیازها اضافه کنید و به مدت ۳ الی ۵ دقیقه بزارید پیازها بجوشه و بعد آبکش کنید و بزارید که آب پیازها کامل خارج بشه
ودر آخر داخل روغن شناور داغ سرخ کنید فقط مواظب باشید که پیازها خیلی سرخ نشن که رنگ تیره بگیرن
و پیازهای سرخ شده رو روی دستمال آشپزخونه بریزید تا روغن اضافی گرفته بشه و بعداز خنک شدن داخل ظرف در بسته بریزید و به مدت دو هفته داخل یخچال و به مدت یک الی سه ماه داخل فریزر نگه داری کنید
منبع: @zahraaa_lifestyle