🥫مواد لازم
آب: یک پیمانه
نشاسته ذرت: یک و نیم قاشق غذاخوری
سرکه : یک سوم پیمانه
رب گوجه : نصف پیمانه
نمک : یک قاشق چایخوری
شکر : یک قاشق غذاخوری
پودر انبه : یک قاشق چای خوری
(قابل حذفه ولی خیلی سس رو خوشمزه می‌کنه 😍)
فلفل سیاه : نصف قاشق چایخوری
فلفل قرمز : نصف قاشق چایخوری
(اگر تند نمی‌پسندید حذفش کنید)
پاپریکا نصف قاشق چای خوری( اختیاری)

🥫دستور:
همه مواد رو ترکیب کنید بعد روی حرارت کم بذارید مدام هم بزنید پنج دقیقه ای حاضر میشه بعد صبر کنید خنک بشه توی ظرف سس خوری یا هر ظرف دیگه ای که دارید قرار بدید طوری که هوا نخوره 🤗
میتونید برای رنگ بهتر یک قطره رنگ قرمز خوراکی بریزید کاملا اختیاریه😍
منبع: @irooni.cake