یه لحظه به ترکیب طعم پسته و هل و وانیل و زرشک فکر کنین. حالا تصویرسازی کنین که دارین یه کیک نسبتاً شیرین رو گاز میزنین که رگههایی از طعم ترش زرشک رو هم به همراه داره.
به نظر من که خیلی جذاب و هوس انگیزه🤤 نه؟!😍
مقدار مواد لازم کیک زرشک و پسته:
آرد قنادی: ۱۲۰ گرم
پودر پسته: ۱۲۰ گرم
بکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
جوش شیرین: یک چهارم قاشق چایخوری (اختیاری)
کره: ۸۵ گرم
شکر: ۱۷۵ گرم
ماست پرچرب یا خامه ترش: ۶۰ گرم
شیر: ۱۲۰ گرم (نصف پیمانه)
سفیده تخم مرغ: ۸۵ گرم (دو الی سه عدد)
هل: یک قاشق چایخوری
وانیل: یک قاشق چایخوری
رنگ خوراکی: یک قطره (اختیاری)
نمک : یک پینج
زرشک: به مقدار دلخواه.
اینم بگم که برای پخت این کیک دمای فر گازی ۱۸۰ درجه، دمای فر برقی ۱۶۰ درجه و دمای تستر ۱۴۵ درجه باید باشه و بین ۳۵ تا ۴۰ دقیقه برای پخت زمان میخواد.
منبع: mrchef.iran
محصولات بخش فروشگاه