بس مارک/ به جرات یکی از روش های جذابی که شما میتونید طعم سازی واقعی و در غذای خودتون احساس و بچشید پخت گوشت ، مرغ یا ماهی با نمک هست .
چطور این مرغ دوست داشتنی و درست کنیم :
مرغ ۱ عدد ترجیحا ۱۲۰۰ گرم
زعفران دم کرده
فلفل دلمه ای
لیمو ترش تازه
سبزی جعفری و گشنیز
بوته سیر
ادویه ها:
فلفل سیاه ½ ق.چ
پاپریکا ۱ ق.م
پودر سیر ۱ ق.چ
آویشن یا اورگانو ۱ ق.م
تخم گشنیز اسیاب شده ۱ ق.چ
.
نمک ۲ کیلو
سفیده تخم مرغ ۴ عدد
.
دمای پخت ۱۸۰ درجه المنت بالا و پایین مدت ۲ ساعت .
فرگازی هم دما ۱۸۰ و حرارت از کف طبقه وسط فر باشه .
شما این مرغ و داخل قابلمه و روی شعله پخش کن هم‌میتونید به مدت ۲ ساعت بپزین . حتما از دم کنی استفاده کنید .
میتونید دور مرغ کاغذ روغنی بپیچید . حتما مرغ با پوست باشه .
این مرغ اصلا شور نمیشه .

از صفحه mr.foodx