فوت و فن پخت «نان خرسی» خوشمزه در خانه
مواد لازم :
آرد نان ۲۰۰ گرم تقریبا ۱/۵ پیمانه
آب ۵۰ گرم ۱/۴ پیمانه
شیر ۵۰ گرم ۱/۴ پیمانه
مخمر خشک فوری نصف ق چ
( اگه فوری نبود با کمی اب و شکر عمل بیارید که کف کنه)
نمک نصف ق چ
روغن مایع ۱ ق غ
شکر ۱ ق غ
سفیده تخم مرغ ۱ عدد
زرده تخم مرغ ۱ عدد برای رومال

شیر ولرم + آب ولرم رو داخل کاسه بریزید ، مخمر فوری و شکر رو هم اضافه کنید و کمی هم بزنید بعد سفیده تخم مرغ ، روغن و نمک رو بریزید و هم بزنید .

حالا ارد رو طی دو مرحله اضافه کنید اگه حس کردید شل شده دو سه ق غ میتونید اضافه کنید زیاد ارد نزنید بد میشه.
خمیر رو داخل کاسه که کفش رو چرب کردید بذارید و روی خمیر رو دو تا برش کوچیک بدید که بفهمید چقدر پف کرده.

۱ ساعت استراحت کنه ( داخل ماکروفر خاموش یا کابینت یا جای نیمه گرم )
جالبه که بدونید مدت زمان پف کردن تابستون و زمستون فرق داره.

بعد استراحت پفش رو بگیرید داخلش شملات تخته ای بذارید و به صورت بقچه ای ببندیدش.

منبع: maaryam.jaberi