چیزکیک تنوری

چهارصد گرم پنیر خامه ای من ازترکیب پنیر خامه ای ویلی وپنیر لبنه استفاده کردم به صورت مساوی

دویست گرم خامه صبحانه(پاکت صورتی)
سه عدد تخم مرغ

شکر دانه ریز یا پودر شکر حدود ده قاشق معادل( صدگرم)

وانیل نصف قاشق چایخوری

آرد دوقاشق غذاخوری معادل(بیست گرم )

تمام مواد رو با هم مخلوط کنید وهم بزنید ، فر را با دمای صد ‌وهفتاد درجه روشن کنید تا گرم شود ، قالب بیست سانتی را چرب وکاغذ روغنی قراردهید وبه مدت چهل تا چهلو پنج دقیقه طبقه وسط قراردهید تا پخته شود، میتوانید برای طلایی شدن سطح چیز کیک آخر پخت گریل را به مدت چندثانیه روشن کنید تا برشته شود.

حالا چیز کیک را بعداز کمی خنک شدن به مدت دوساعت داخل یخچال قراردهید تا سفت شود وکاغذ روغنی راحت جدا شود.

میتونید داخل سولاردوم هم درست کنید حالت کانکشن

از صفحه samaneh_home_decor